Практично кожна людина в Росії зареєстрований до якої-небудь соціальної мережі. Адже вона представляє широкі можливості для спілкування, обговорення виникаючих проблем і методів їх вирішення. Наскільки ж цікаво поспілкуватися зі своїми однокласниками, що закінчили школу десятки років тому, згадати веселі студентські гроші, обговорити нову шубу колишньої сусідки по парті чи новий автомобіль, який прикупив останній двієчник.

Але, на жаль, бувають ситуації, коли необхідно знищити всі сліди своєї діяльності в Одноклассниках. Це може бути пов’язано з багатьма причинами, від особистої неприязні до нав’язливих докучань окремих осіб.

Багато людей не знають, як видалити свою сторінку в Одноклассниках і введені ними дані залишаються там назавжди, що може призвести до непередбачуваних наслідків. Можна, звичайно, видалити всі зі своєї сторінки, але, навіщо, адже адміністрація соціальної мережі передбачила легальний спосіб повного видалення всіх ваших даних. І зробити це досить просто.

Для видалення своєї сторінки необхідно прокрутити сторінку в самий кінець, там, поряд з численними функціями соціальної мережі знаходимо рядок «Регламент»

Цей пункт показує вам угоду, в якій детально розписано, хто є їх власником, які дії можна здійснювати, а які заборонено. Ви можете прочитати цей текст, а можете просто прокрутити сторінку в самий низ тексту. Там вашій увазі постануть дві текстові рядки: «Звернутися до служби підтримки» і «Відмовитися від послуг». Якщо перший рядок дозволяє написати повідомлення модераторам сайту про якусь виниклої у вас проблеми, то друга безпосередньо відповідає за повне видалення вашої сторінки з Однокласників. По натискання цієї кнопки соціальна мережа попереджає вас, що відбудеться у випадку повного видалення даних з сайту і пропонує ввести причини, які спонукали вас зробити такий вчинок.

Пропоновані причини необхідно відзначити, інакше система не пропустить вас до наступного кроку. Єдине, що потрібно знати, це ваш пароль на вхід в соціальну мережу. Без нього видалити сторінку не вдасться. Такі заходи вживаються задля того, щоб людина, яка залишила свою сторінку без нагляду на деякий час, був упевнений, що без введення секретного пароля видалити його сторінку не вдасться. Вводимо пароль в пропоноване вікно «Введіть пароль» і натискаємо кнопку «Видалити назавжди». Перейти на сайт: Джерело

Share →

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемь + 20 =

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.