Це теж може бути Вам цікаво:

Якщо вам набридло сидіти в соціальних мережах і ви вирішили позбутися свого профілю ВК або, можливо, тимчасово приховати його від усіх сторонніх очей, то в цій інструкції ви знайдете два способи видалити свою сторінку в контакті.

В обох випадках, якщо ви раптом передумаєте, можна буде також відновити сторінку, однак є деякі обмеження, про які — нижче.

Видалення сторінки в контакті в пункті «Мої налаштування»

Перший спосіб являє собою видалення профілю в прямому сенсі цього слова, тобто він не буде тимчасово приховано, а саме видалений. При використанні даного способу пам’ятайте, що через деякий час відновлення сторінки стане неможливим.

  1. На своїй сторінці виберіть пункт «Мої налаштування». 
  2. Перегорніть список налаштувань до кінця, там ви побачите посилання «Ви можете видалити свою сторінку». Натисніть по ній. 
  3. Після цього, Вам буде запропоновано вказати причину видалення і, власне, натиснути кнопку «Видалити сторінку». На цьому процес можна вважати закінченим. 

Єдине, мені не зовсім ясно, чому тут розташовується пункт «Розповісти друзям». Цікаво, від чийого імені буде приходити повідомлення друзям, якщо моя сторінка видалена.

Як тимчасово видалити свою сторінку ВК

Є і ще один спосіб, який, можливо, краще, особливо в тому випадку, якщо ви не впевнені в тому, що не збираєтеся знову користуватися своєю сторінкою. Якщо видалити сторінку таким способом, то, по факту, вона не видаляється, просто ніхто не може її побачити, крім вас самих.

Для того, щоб виконати це, просто зайдіть в «Мої налаштування», а потім відкрийте вкладку «Конфіденційність». Після цього, просто встановіть «Тільки я» для всіх пунктів, в результаті ваша сторінка стане недоступною для кого-небудь, за винятком вас самих.

На закінчення

Хочу відзначити, що якщо на рішення видалити сторінку вплинули думки про приватності, то, звичайно, видаляючи сторінку будь-яким з описаних способів ви майже повністю виключаєте можливість подивитися ваші дані і стрічку сторонніми людьми — друзями, родичами, роботодавцями, не сильно розбираються в Інтернет-технологіях . Проте залишається можливість переглянути вашу сторінку в кеші Google і, більше того, я майже впевнений, що дані про неї продовжують зберігатися в самій соціальній мережі В контакті, нехай ви і не маєте більш доступу до них.

Таким чином, головна рекомендація при використанні будь-яких соціальних мереж — спочатку думати, а потім щось постити, писати, лайкать або додавати фотографії. Завжди представляйте, що поруч сидять і дивляться: ваша дівчина (хлопець), поліцейський, директор фірми і мама. Опублікували би ви це в такому випадку в контакті?

А раптом і це буде цікаво: Перейти на сайт: Джерело

Цікаве відео для вас:


Share →

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × 5 =

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.